Soy Vaks

  Soya vaksı, soya fasülyesi yağının %100  hidrojenlenmesi ile elde edilen bitkisel bir vaks türüdür. Son zamanlarda mum üretiminde kullanımı gitgide artmaktadır. Petrol vakslarından daha yumuşak ve erime noktası daha düşük olan soya vaksı  bu özelliklerinden dolayı genelde bardak mum üretiminde kullanılmaktadır. Petrol vaksları, balmumu ve palm vaks gibi diğer vaks türleriyle karıştırılıp, normal mum üretiminde de kullanılabilir.

 

  Soya vaksı, biyolojik olarak parçalanmayan parafin vaksın aksine tümüyle biyolojik olarak parçalanabilir bir vaks türüdür.

ÜRÜN KODU

ÜRÜN İSMİ

RENK (SAYBOLT)

ERİME NOKTASI (°C)

DOYMUŞ VE SAF BİTKİSEL YAĞ YÜZDESİ

ASİT DEĞERİ

(mg KOH/g)

PEROKSİT DEĞERİ 

(mmol/kg)


NEM VE UÇUCU MADDE YÜZDESİ

U-750

ÖZTİN SOY VAKS

Kırık beyaz – açık sarı

42-60

% 100

0-0.9

0-3.9

0-0.05

×
img

    Öztin Kimya

    Bizimle İletişime Geçin

    İletişim Bilgileri / Contact Information

    Telefon / Phone

    +90 (232) 479 2240

    E-posta / E-mail

    info@oztinkimya.com cevdet@oztinkimya.com auzun@oztinkimya.com

    Adres / Address

    Ofis: Ümit Mah. Kemalpaşa Cad. No: 333/A BORNOVA-İZMİR / TÜRKİYE Fabrika: Ümit Mah. 7406/1 Sk. No:7 Pınarbaşı BORNOVA-İZMİR / TÜRKİYE